MUNDËSI PUNËSIMI PRANË KOMPANISË FACILIZATON SHPK

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lajmërim punësimi për nxënësit maturantë dhe klasat e 12.Drejtimi: Teknologji Informacioni dhe Komunikimi_ _ _Kompania Facilization SHPK është ndër top 5 kompanitë më të mira në Shqipëri për shërbime TIK dhe Zhvillim produktesh.Nise karrieren tënde me një praktikë që të jep mundësi të mësosh nga një staf profesionistësh, me 20+ vite eksperience në ofrimin e:✅ produkteve të personalizuara,✅ shërbimeve, dhe✅ konsulencespër institucionet e shërbimeve financiare.Mëso dhe puno në një kompani, klientet e së cilës janë banka dhe institucione të shërbimeve financiare, në vend dhe në Europe.Nëse mëson shpejt dhe ke prirje të përdorësh kreativitetin për të zgjidhur cështje komplekse, lexo më shumë në link https://lnkd.in/dPXSgD5 dhe apliko direkt ne faqen web. 

S4J

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu viverra risus, mattis egestas metus. Praesent ut euismod mi. 

Lajme

Matura

Alumni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu viverra risus, mattis egestas metus. Praesent ut euismod mi. Vestibulum pulvinar fermentum tristique.

Nxenes Shemnull