“Olimpiada e Aftësive 2017”

Edicioni i dytë i Panairit të Shkollave dhe Aftësive Profesionale u zhvillua nën sloganin “Unë zgjedh Arsimin Profesional”në prill të vitit 2017. Gjatë ditëve të Olimpiadës ishin planifikuar konferenca, tryeza të rrumbullakëta me grupet e interesit dhe konkurse në profile të ndryshme profesionale, të cilat do të prezantonin modelet më të suksesshme në sistemin e AFP-së dhe njëkohësisht do të vlerësonin ekselencën […]