Çmimet

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur eleifend ut nibh sed iaculis. Sed maximus congue iaculis. In hac habitasse platea dictumst. Sed maximus congue iaculis. In hac habitasse platea dictumst. Sed maximus congue iaculis. In hac habitasse platea dictumst. 

  • Suksesi I rradhes per shkollen tone ne konkursin “Olimpiada Boterore e Ekonomise”
    Ku 2 nga nxenesit tane u vleresuan me cmimet :

   1-Danja Nanaj-Cmimi I nderit
   2-Kedri Dyrmishi-Medalje Bronzi

Një pjesë e rëndësishme e çdo bootcamp-i është prezantimi final i idesë.

Nxënësit  trajnohen me konceptet bazë  të Pitching, dhe në fund prezantojnë punën e tyre përpara grupeve të tjera dhe mentorëve.

Nxënësit e @shkollateknikeekonomike fitues të vendit të 2-të dhe të 3-të

Finalizohet me sukses Debati Ekonomik me studentët e Shkollës Teknike Ekonomike për tematikën “Edukimi profesional i të rinjve studentë në fushën e auditimit”.

Paisja me Çmime dhe Çek!

Ky projekt u zhvillua me mbështetjen e @kongresi_rinor_kombetar në bashkëpunim me @bashkiatirane në kuadër të “Tirana EYC 2022″ @tiranaeyc2022 , në kuadër të programit “Rinia prodhon Ekonomi Krijuese dhe Novative”.

Ne Ditet e dyerve te hapura ne SH.T.E.T ,u realizua konkursi per idete inovatore!

Perfaqesues nga biznesi te vendosur si juri,shperndane cmimet per 5 idete me te mira!

Çmimet

Olimpiada e Aftësive profesionale 2 MAJ 2014

Olimpiada e Aftësive profesionale 2 MAJ 2014 Olimpiada e Aftësive Profesionale 2014, është një iniciativë e kompanisë MEGATEK, në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Agjencinë Kombëtare të Formimit Profesional, SëissContact, GIZ dhe Vodafone.   Olimpiada e Aftësive

“Olimpiada e Aftësive 2017”

“Olimpiada e Aftësive 2017” Edicioni i dytë i Panairit të Shkollave dhe Aftësive Profesionale u zhvillua nën sloganin “Unë zgjedh Arsimin Profesional”në prill të vitit 2017. Gjatë ditëve të Olimpiadës ishin planifikuar konferenca, tryeza të rrumbullakëta me grupet e interesit dhe konkurse në profile të

KONTAKT

Tekst për call-to-action. ​