Pajisja me Certifikatë dhe Çek per nxenesit  e profilit Llogari.

Ky projekt u zhvillua me mbështetjen e @kongresi_rinor_kombetar në bashkëpunim me @bashkiatirane në kuadër të “Tirana EYC 2022″ @tiranaeyc2022 , në kuadër të programit “Rinia prodhon Ekonomi Krijuese dhe Novative”.

S4J

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu viverra risus, mattis egestas metus. Praesent ut euismod mi. 

Lajme

Matura

Alumni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu viverra risus, mattis egestas metus. Praesent ut euismod mi. Vestibulum pulvinar fermentum tristique.

Nxenes Shemnull