Tech Space nisi takimet periodike “Meet the Entrepreneur” me sipërmarrësin e njohur në fushën e tregtisë online, Valer Pinderi.

Valer Pinderi është themelues i kompanisë së parë të mirëfilltë e-commerce në Shqipëri që nga 2011 me Dyqan Taxi dhe tani e transformuar në Aladini Trade Partner.

Në aktivitetin me anëtaret e TechSpace si dhe me maturantë të shkollës “Teknike Ekonomike Tiranë” pati mundësi të flasë mbi:

Si nisi biznesin e tij në tregti online;

Evolucioni i tregtisë online;

Avantazhet & disavantazhet e të bërit biznes në e-commerce në Shqipëri;

Rëndësia e AI në suksesin profesional të të rinjve;

Mundësit që Aladini ofron për të rinjtë, etj.

Gjatë aktivitetit, pjesëmarrësit patën pyetje të shumta mbi menaxhim e kohës të një sipërmarrësi, rëndësia e marketingut digjital në biznes, rëndësia e mikro-infuencër, affiliate marketing, etj. Valeri, vizionit të tij në fushën e sipërmarrjes i dha rëndësi edhe investimit tek startup-et dhe të rinjtë që kanë një ide të mirë biznesi dhe janë në kërkim të investimeve.

S4J

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu viverra risus, mattis egestas metus. Praesent ut euismod mi. 

Lajme

Matura

Alumni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu viverra risus, mattis egestas metus. Praesent ut euismod mi. Vestibulum pulvinar fermentum tristique.

Nxenes Shemnull